Tel: 0118-233300 |  E-mail: info@fidendum-it.nl

Hier zijn we trots op!

Totaaloplossingen voor ICT

Project verbetering presentatie biber – Vlissingen

In een glazen container aan de groene boulevard (Oranjedijk) in Vlissingen wordt een eenmansonderzeeboot (biber) tentoongesteld.  Via het Zeeuws maritiem muZEEum hebben wij de vraag gekregen of het mogelijk was om in de container een informatiescherm te plaatsen en verlichting aan te brengen. Omdat er geen vaste elektriciteitsvoorziening beschikbaar is op deze locatie, worden zowel het informatiescherm als de verlichting van stroom voorzien middels een tweetal zonnepanelen.

Project verbetering presentatie biber – Vlissingen
Museumschip Ex HR.MS. Mercuur

Museumschip Ex HR.MS. Mercuur

De ex-Harer Majesteits Mercuur is voormalig torpedowerkschip van de Koninklijke Marine. Sinds 1993 is de Mercuur een museumschip en vanaf 2017 ligt het schip in Vlissingen en wordt beheerd door Stichting Maritiem Erfgoed Vlissingen. Fidendum-IT levert IT-ondersteuning en de internetverbinding.

Monitoren

Voor één van onze relaties hebben wij de installatie en configuratie van zes 43 inch monitoren verzorgd. Voor de bevestiging van deze monitoren hebben wij gebruik gemaakt van speciale monitorbeugels met een 180 graden stopmechanisme.

Vervangen bekabeling

Vervangen bekabeling

Op één van de scholen van Stichting Onze Wijs in Middelburg hebben wij de bekabeling door de gehele school vernieuwd. De werkzaamheden zijn tijdens de voorjaarsvakantie uitgevoerd zodat de leerkrachten en leerlingen hiervan geen overlast zouden hebben.

Gemeente Rotterdam

Voor het Opleidingscentrum van de gemeente Rotterdam mochten wij een opstelling verzorgen met een 75 inch ActivPanel 9 van Promethean, geplaatst op een verrijdbare trolley van ErgoXS.

Gemeente Rotterdam
digibord

Vereniging voor Christelijk Primair onderwijs op Reformatorische Grondslag

Voor een basisschool in Sint Annaland verzorgden wij in oktober 2022 de installatie en configuratie van acht digiborden, waarvan zes met whiteboards aan beide zijden. Voor de bevestiging van de whiteboards hebben we gebruik gemaakt van speciale bevestigingsbeugels.